overmijlotus

Over mij

welkomklein

Al van jongs af aan zie ik de lichamelijke klachten en geestelijke obstakels als uitnodigingen om van te leren, nieuwe ervaringen op te doen en te werken aan een hoger bewustzijn.

Stapvoets heb ik de kracht van vergeving, overgave en dankbaarheid mogen ervaren op mijn weg van 'alleen' zijn naar AL-EEN-ZIJN.

Na gewerkt te hebben in verschillende banen in de reisbranche en de commerciƫle wereld, ontdek ik mijn passie voor holistische voetreflexologie. Dit is de reis van mijn leven! Schoorvoetend zet ik mijn praktijk Helende Voeten op. Inmiddels is het een goedlopende praktijk geworden, die zich stap voor stap verder ontwikkelt. Ik werk met Bachbloesemremedies geef workshops en lezingen over Voetreflexologie en volg nu een opleiding tot Ademcoach.
Daarnaast werk ik als vrijwillige bij Villa Pardoes en sta op de nationale MS dag. Hier geef ik zachte voet- of handmassages.
En ik ben actief lid van ruilkring Lets Eindhoven.

Ik voel dat ik mijn zingeving gevonden heb en mijn kwaliteiten kan omzetten in een dienst naar de medemens. Mensen inzicht geven in wie ze zijn, wat ze willen en een lichtpunt laten zijn voor zichzelf en de omgeving. Deze combinatie is mijn kracht en deel ik graag met degenen die hiervoor open staan.

Helende Voeten
Holistische Voetreflexologie en Holistische Voetenreizen
Sprookjesbosch 78
5629 JX Eindhoven

Algemene voorwaarden | Privacy | Designed by Maikel COMP-IT-AUT